Let the sun shine ☀️

Wij hebben genoten van onze summer 2021, jij ook? Hij was een beetje nat. Maar dat mag de pret niet drukken. Thumbs up for late summer. We duimen gewoon voor een heerlijke zonnige nazomer. Dan pakken wij snel onze zomerse sandaaltjes uit de kast en trekken een sprintje naar het terras voor een zomers cocktail. ✌🏻✨

Meet the team & check in for summer 2022

Genoeg gekletst over 2021. Wij zijn helemaal ready voor summer 2022. Elegante schoenen, rijke kleurenpaletten en kwaliteitsmaterialen.

Check out the brand new ‘Paris’, ‘Athleisure’ en ‘Dandy’ collectie! 

Meet Janine; designer

I ♥ shoes! Jij ook? Als designer bij Lerora ben ik dagelijks bezig met iets wat ik het allerliefste doe. Mooie schoenen ontwerpen van de fijnste materialen en de mooiste kleuren. Zelf heb ik inmiddels 20 paar Lerora’s in de kast staan, oeps. 😉 

Het afgelopen half jaar heb ik samen met het Lerora team met heel veel liefde en plezier gewerkt aan de nieuwe SS22 collectie. Daarnaast strik ik veters tijdens de fotoshoot, stik ik mee in de fabriek als het nodig is. teamwork.  

Liefs,

Janine

Ps. Ben je benieuwd naar onze SS22 collectie? (3x raden, het wachtwoord is: schoenen)

 

Meet Michael: Accountmanager

Zie ik je snel? Weet je wat zo leuk is aan mijn werk als accountmanager voor Lerora? Ik ben altijd op pad, mag de hele dag kletsen en ken inmiddels elke stad in Nederland 😉

Het seizoen start altijd met luisteren naar de verhalen, ervaringen en wensen van onze retailers. Kijken naar het modebeeld. En samen met het Lerora team vertalen we dit naar een mooie collectie. Ik laat hem je graag zien in het echt! Tot snel?  

Neem een lekker drankje, surf naar mijn playlist en geniet van de nazomer! 😉

Groetjes

Michael

 

Online | Bekijk de SS22 collectie online
(wachtwoord: schoenen)

Offline | michael@vandrunenschoenfabriek.nl |
+31 (0)6 579 140 33