Denk jij te moeten kiezen tussen looks en comfort? Dan ken je vast Lerora nog niet. Wij maken schoenen met de rotsvaste overtuiging dat stijl en bewegingsvrijheid juist heel goed samengaan. Met de beste materialen en aandacht voor detail ontwerpen en produceren wij stijlvolle schoenen met een uitmuntende pasvorm. Wat de dag ook brengt, met een paar Lerora’s aan je voeten ga en sta je in stijl. En of je nu een spijkerbroek draagt, nette jurk of kleurrijke pantalon, elke outfit is te matchen met een van onze eyecatchers.

Wat maakt Lerora uniek?
Lerora is verkrijgbaar in diverse breedtematen, geschoeid op leesten die wij zelf ontwikkelen. Wij gaan niet uit van één gemiddelde, maar streven naar de perfecte pasvorm voor elke voet.

Wij werken samen met de beste vakmensen die raad weten met de hoge eisen die wij stellen. Dat perfectionisme zit ons in het bloed. Lerora maakt deel uit van familiebedrijf Van Drunen schoenfabriek, dat groot is geworden met comfortschoenen met uitneembaar voetbed. De naam verwijst naar de zesde generatie van Van Drunen: Anne-Lene, Roos en Mira. Het zijn de drie dochters van de huidige generatie, die ook aan het roer staat bij de gevestigde schoenmerken Durea en GIJS.

Elke collectie is gemaakt met liefde en vakmanschap. Wij ontwikkelen onze collectie in Nederland en gebruiken alleen de beste materialen. Zo doen wij er alles aan om jou te laten stralen van top tot teen.

Lerora is verkrijgbaar via onze geselecteerde retailers in Nederland en deze officiële webshop.